U tijeku je održavanje trodnevnog događaja pod nazivom Eastern partnership to the EU: Agri-food business connections koje traje od 23.2 do 25.2. na platformi b2match.

U prvom dijelu konferencije mogli ste slušati predstavljanje projekata „Organic Route“ i „Wine2B“ u okviru inicijative „EU4Business“ Europske Unije te samih partnera u projektima Eco Visio iz Moldavije, Republican Centre for Technology Transfer iz Bjelorusije i tvrtka Tera Tehnopolis d.o.o. iz Hrvatske.  

Kroz preostale dane sudionici će imati priliku poslušati predavanja stručnjaka o ekološkoj certifikaciji u EU-u, izvozu i uvozu, online marketingu, e-trgovini, mogućnostima međunarodne suradnje, zaštiti intelektualnog vlasništva i slično.

Na konferenciji je Mihajlo Nagy, voditelj odjela za razvojne projekte Društva EKO-SUSTAV d.o.o. predstavio djelatnosti Društva EKO-SUSTAV d.o.o. i Agroklaster d.o.o. iz Vukovarsko-srijemske županije.

Svakoga dana nakon konferencije slijede poslovni sastanci putem b2match platforme. Predavanja traju do 25.2., te se još stignete prijaviti na linku: https://eastern-partnership-to-eu.b2match.io/