U glavnom gradu Poljske, Varšavi dana 25. i 26. svibnja održan je sajam pod nazivom Solar Energy Expo koji okuplja predstavnike proizvođača i distributera solarne opreme, kao i pružatelja raznoraznih usluga iz navedenog područja. Sajam su ispred društva Eko-sustav d.o.o.  prvi dan posjetili Josip Đukić, direktor društva, Mihajlo Nagy, Igor Grubišić, Renato Jokić i Josip Knežević.

Solar Energy Expo organiziran je kako bi posjetiteljima predstavio razne proizvode od solarnih elektrana, punjača električnih automobila, konstrukcija za montažu, pa sve do različitih sustava i mogućnosti čišćenja solarnih elektrana.

Solar Energy Expo poslužio je i kao platforma za razmjenu stručnog znanja i iskustava iz područja obnovljivih izvora energije, kroz održavanje različitih prezentacija o benefitima prelaska na obnovljive izvore energije, kao i o novim tehnologijama iz navedenog područja koji su se održavali tijekom cijelog dana.

Cilj posjeta Varšavi bio je razmijeniti kontakte sa raznim proizvođačima i dobavljačima opreme koji su se predstavljali na sajmu, te na taj način započeti potencijalnu suradnju sa proizvođačima i distributerima opreme.