U mjestu Bukurešt (Rumunjska) –  na dane od 09.-10. svibnja 2016. godine održan je sastanak sudionika mreže – Centara za prijenos tehnologije – na kojoj su sudjelovali predstavnici iz Vukovarsko-srijemske županije putem projekta Danube-INCO.NET.

Ispred EKO-SUSTAV-a d.o.o. kao partnera u projektu sudjelovao Mihajlo Nagy, savjetnik direktora, ispred Regionalne Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast, Ivan Ambroš, voditelj Odsjeka za regionalni razvoj i strateško planiranje.

Na konferenciji su održane prezentacije sudionika Centara za prijenos tehnologije iz zemalja Dunavske regije sa prezentacijama što se uradilo od početka projekta Danube-INCO.NET – sve vezano za projektne aktivnosti uspostave Centra kompetencija SLAVONSKI HRAST kao člana mreže dunavskih centara za prijenos znanja i tehnologija (Danube Transfer Centre).

Također su održani sastanci sa predstavnicima tvrtke Steinbeis Europa Zentrum (SEZ) i prezentacija TIN portala kao portala za povezivanje Centara za prijenos tehnologije sa Sveučilištima i sudionicima iz poslovnog svijeta.

Više informacija o projektu Danube-INCO.NET je dostupno na web stranici projekta (http://danube-inco.net/).