U mjestu Karlsruhe (Njemačka) –  na dane od 29. studenog do 01. prosinca 2016. godine održan trening sudionika DTC mreže centara za prijenos tehnologije – putem projekta Danube-INCO.NET a vezano za projektne aktivnosti uspostave Centra kompetencija SLAVONSKI HRAST kao člana mreže dunavskih centara za prijenos znanja i tehnologija (Danube Transfer Centre).

Ispred tvrtke EKO-SUSTAV d.o.o. kao partnera u projektu sudjelovali su na treningu Krešimir Raguž, d irektor, Mihajlo Nagy, savjetnik direktora i ispred Regionalne Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast, Ivan Ambroš, voditelj Odsjeka za regionalni razvoj i strateško planiranje.

Na treningu su održani razgovori vezano za prijavu projektnih prijedloga na INTERREG DTP Natječaj koji započinje u siječnju 2017. godine te modeli provođenja projekta Made in Danube koji u implementaciju kreće u veljači 2017. godine kao nastavak projekta Danube-INCO.NET vezano za projektne aktivnosti uspostave Centra kompetencija SLAVONSKI HRAST.

Također su održani sastanci sa predstavnicima tvrtke Steinbeis Europa Zentrum (SEZ) vezano za izradu poslovnog plana Centra kompetencija u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Više informacija o projektu Danube-INCO.NET je dostupno na web stranici projekta (http://danube-inco.net/).

IMG_2023IMG_2020