EKO-SUSTAV d.o.o.

Tvrtka smo koja Vam nudi kompletno rješenje usluga na području ugradnje sunčanih elektrana, te Vam nudimo usluge od projektiranja do montaže.

Odaberite prelazak na obnovljive izvore energije, ostvarite uštede na računima do čak 80% i pređite na ekološki prihvatljivu energiju.

Sunčane elektrane

Naše usluge

Ugradnja sunčanih elektrana za kućanstva i tvrtke.

Nudimo vrhunsku stručnost i pouzdanost na zadovoljstvo naših korisnika i poslovnih partnera.

Završeni projekti

Pogledajte projekte koje smo vodili.

Učinkovitim korištenjem energije smanjite troškove

Pri projektiranju koristimo tehnološka rješenja koja omogućavaju visoku energetsku učinkovitost.

Aktualnosti

Saznajte najnovije vijesti iz energetskog sektora.

Stručni članci

Sunčeva – solarna energija

Sunčeva – solarna energija

Ako ste se zapitali što je to solarna energija, ili energija Sunca, mi ćemo vam dati jednostavan odgovor. To je energija koja dolazi od…

Fotonaponski sustavi

Fotonaponski sustavi

Fotonaponski sustav je skup opreme pomoću koje pretvaramo solarnu energiju sunca u električnu energiju. Sastoji se  on nosača modula,fotonaponskog modula, DC/AC izmjenjivač, regulatora punjenja,…

Dizalice topline

Dizalice topline

Dizalice topline su uređaji koji dovode toplinu s niže temperaturne razine na višu. Odnosno dovode toplinu s hladnijeg vanjskog zraka na topli unutarnji, a…

Misija

Poboljšanje standarda života građana kroz energetsku učinkovitost i primjenu obnovljivih izvora energije.

Vizija

Kao energetska tvrtka želimo povisiti zastupljenost energetski učinkovite tehnologije u svakodnevnom životu čime bi doprinijeli očuvanju okoliša i odgovornosti prema budućim naraštajima.

Cilj

Korištenjem najnovijih i pouzdanih tehnologija želimo osigurati visoku kvalitetu usluge te dugoročnu vrijednost investicije.

EKO-SUSTAV d.o.o.

Čuvamo prirodu, smanjujemo onečišćenje, te štedimo novac i energiju.

EKO-SUSTAV d.o.o. osnovano je 30. listopada 2008. godine od strane Vukovarsko-srijemske županije. Društvo je osnovano s ciljem uspostave sustava gospodarenja otpadom na području Vukovarsko-srijemske županije. Međutim, uvažavajući ujedno potrebe javnog i privatnog sektora, tako i cjelokupnog stanovištva, društvo s danom 02. ožujkom 2020. godine, mijenja svoju djelatnost i ime u EKO SUSTAV d.o.o. za energetsku učinkovitost. Prateći današnje trendove, te preporuke i direktive EU na području energetske učinkovitosti kojih se Republika Hrvatska obvezala prihvatiti kao članica Europske unije, istim putem i ciljem je krenula i Vukovarsko – srijemska županija, promjenom osnovne djelatnosti ovoga Društva. Time se ukazuje na postojeću ekološku svijest i praćenje trendova Europske unije u energetskoj učinkovitosti. Posebno treba napomenuti Direktivu 2009/28/EZ o poticanju uporabe energije iz obnovljivih izvora energije, kojom se obvezalo na povećanje uporabe energije iz obnovljivih izvora, pri čemu bi u 2020. godini udio energije iz obnovljivih izvora u bruto neposrednoj potrošnji trebao iznositi najmanje 20%. Naš je cilj biti prvi izbor klijentima koji žele ulagati u objekte, smanjiti potrošnju energije i biti energetski učinkovitiji.

Vrijednosti

Odgovorno i ekonomično postižemo naše rezultate i tako osiguravamo dugoročan uspjeh naše tvrtke.

Zalažemo se za primjenu održivog razvoja i stoga u obzir uzimamo ekonomske, okolišne i društvene aspekte našeg poslovanja.

Odgovornost za okoliš promičemo dugoročnim očuvanjem prirodnih resursa, uz primjenu inovacija.

Posebnu prednost pružamo našim partnerima kroz visoku razinu stručne kompetentnosti i kvalitetno savjetovanje.

Kontaktirajte nas

Adresa:

Županijska 9., Palača Srijem
32000 Vukovar

Uredi:

Ohridska ul. 17, 32100, Vinkovci

Telefon:

+385 (0) 32 550 720