Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost proveo je 7. prosinca 2021. godine Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća, a svi klijenti društva Eko-sustav d.o.o. uspješno su prijavljeni, te se čekaju rezultati provedenog Javnog poziva. I ove godine očekujemo Javni poziv, a Vas pozivamo da nas kontaktirate radi izrade energetskog certifikata kako biste spremno dočekali poziv.

Što se sufinancira?

Mjere energetske obnove koje se sufinanciraju Javnim pozivom u iznosu od 60% su:

1 .zamjena vanjske ovojnice

2. zamjena stolarije

3. zamjena krova

Navedenim Javnim pozivom prošle godine sufinancirala se i ugradnja solarnih elektrana s iznosom sufinanciranja između 40 i 80%. Pročitajte više informacija na sljedećoj poveznici.

Uvjeti Javnog poziva i potrebna dokumentacija

1. Skenirane osobne iskaznice prijavitelja

2. Dokaz da je obiteljska kuća izgrađena u skladu sa nadležnim Zakonom o gradnji ili da je prema navedenom ili posebnom zakonu s njom izjednačena (uporabna dozvola, građevinska dozvola…)

3. ZK izvadak (vlasnički list)

4. Energetski certifikat s odgovarajućim energetskim razredom – D ili lošije

5. Detaljne ponude ili troškovnike izvođača radova/dobavljača opreme,

6. Fotodokumentaciju postojećeg stanja obiteljske kuće

Za Vas izrađujemo energetski certifikat i odrađujemo fotodokumentaciju postojećeg stanja.

Natječaj je koncipiran po principu „najbrži prst“ što znači da svi prijavitelji imaju iste mogućnosti za prijavu. Dokumentacija se unaprijed unosi u sustav i svi u isto vrijeme podnose prijavu, te se pravovremenom prijavom smatra ona koja je predana u roku dok za provođenje mjera ima novca u Fondu.

Što nudimo?

Izradu energetskog certifikata

Pripremu dokumentacije

Prijavu na natječaj

Kontaktirajte nas i zatražite izradu energetskog certifikata te spremni dočekajte Javni poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i u ovoj godini.

Kontakt telefon: 032/550-720

E-mail: eko-sustav@eko-sustav.hr